Σελίδες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ CLUB ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ






Όνειρο1.tif



















Το Oνειρο Club στο 4ο χλμ Αγρινίου Καρπενησίου λίγο πιο έξω από την Καμαρούλα επέλεξε ο σύλλογος φίλων της Ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρου για να κάνει τον Αποκριάτικο χορό την τελευταία  Κυριακή της Αποκριάς στις 22-2-2015 .
Η επιλογή ήταν εύκολη υπόθεση (από τον Νοέμβρη ακόμα) αφού το συγκεκριμένο κέντρο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που θέλουμε:
Εύκολη πρόσβαση τόσο απ τα χωριά της περιοχής μας,όσο και από τους φίλους του συλλόγου που διαμένουν στο Αγρίνιο,άνετος,πολυτελής χώρος, πολύ καλό φαγητό,άνετο πάρκινγκ, αλλά και ζωντανή μουσική με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Το δοκιμασμένο και απόλυτα επιτυχημένο σχήμα που φέρνει πάνω από 1000 άτομα κάθε καλοκαίρι στην μουσική βραδιά -εδώ και 3 χρόνια- που γίνεται μετά το τέλος της αναπαράστασης στον Άγιο Βλάση δεν θέλει παραπάνω συστάσεις.Το καλύτερο ίσως μπουζούκι και μία απ τις καλύτερες φωνές που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου ο Γιώργος Βλαχοδήμος  μαζί με την εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια  Κική Σπυρέλη, ξέρουν ν ανεβάζουν με το κέφι στα ύψη μέσα από θαυμάσια λαϊκά και χορευτικά ακούσματα. Μαζί τους στο κλαρίνο ο πολύ καλός Σωτήρης Γαλανός, στην Δημοτική ώρα.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 15 ευρώ κατ άτομο.Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πλήρες μενού,και απεριόριστο κρασί με μπύρες αναψυκτικά.Επίσης θα προσφερθεί ανά πρόσκληση δωρεάν, μόνο εκείνη την βραδιά, το DVD της περσινής αναπαράστασης!

 ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα βραβευθούν για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο δυο άτομα που μας έχουν συγκινήσει με τον εθελοντισμό τους και την προσφορά τους στον θεσμό:
Ο Γιάννης Κοντογιάννης από τον Άγιο Βλάση και ο Γιώργος Κούρτης από την Χούνη.
Ειδική αναφορά  θα γίνει για όσους τίμησαν και τιμήθηκαν με τον ρόλο του Γ. Καραΐσκάκη  αλλά και του Χατζημπέντου όλα αυτά τα χρόνια.
Πάνω σ αυτή την μονομαχία εκείνης της εποχής στηρίχτηκε και  ξεκίνησε ο θεσμός και εξελίχτηκε σε μια θαυμάσια θεατρική αναπαράσταση.
 Το ίδιο βράδυ θα  απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες αλλα  και σε όσους βοήθησαν εθελοντικά την περσινή αναπαράσταση.
Εξέχουσα θέση στην εκδήλωση και ειδική αναφορά θα έχουν και οι Χορηγοί του συλλόγου,καθώς και οι σύλλογοι που βοήθησαν στην περσινά Καραισκάκεια.


 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ:
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει εθιμοτυπικά η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έτσι ώστε να φέρει γούρι το 2015 στο σύλλογο μας και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Την πίτα θα ευλογήσει ο πατήρ Κωνσταντίνος Κοντογιώργος.

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ:

Είναι γνωστό ότι ο σύλλογος μας συμμεριζόμενος την μεγάλη οικονομική δυσκολία που υπάρχει λόγω της οικονομικής κρίσης, έχει εδραιώσει , πολύ μικρή συνδρομή  για τα μέλη του,έπειτα από σχετική απόφαση.Το Δ.Σ  έκρινε ότι τα 15 ευρώ μηνιαίως λόγω κρίσης είναι πολλά κι έτσι κατέβασε την συνδρομή στα 5 ετησίως, η οποία ουσιαστικά είναι προαιρετική αφού δεν την απαιτεί κάθε χρόνο..Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι εκλογές που γίνονται ανά διετία  όπου ψηφίζουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη.
Άρα ο μόνος τρόπος ενίσχυσης του συλλόγου είναι η λαχειοφόρος αγορά που γίνεται σε κάθε εκδήλωση.
Κι αυτή την φορά πλούσια δώρα περιμένουν τους καλεσμένους με φτηνό πάντα αντίτιμο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΜΦΙΕΣΗΣ

Γιατί έχουμε απόκριες..Γιατί είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς..Όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν ντυμένοι όπως το επιτάσσει το έθιμο!Δίνουμε λοιπόν την θεματολογία:Το.... κόκκινο..Πόσα μπορούν να γίνουν πάνω στο χρώμα κόκκινο;Πολλά !!!
Στον χώρο της πολιτικής,του ποδοσφαίρου,του..πάθους;;Δεν θα σας τα λέμε όλα εμείς!!Πάνω σ αυτή την θεματολογία η καλύτερη αμφίεση θα βραβευτεί!!



 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 
Η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 9:00 μμ. Οι πρώτοι που θα καταφτάσουν είναι επόμενο ότι θα πιάσουν τα καλύτερα τραπέζια, εκτός κι αν υπάρχει τηλεφωνική κράτηση.
Αμέσως μετά την κοπή πίτας και τις βραβεύσεις θα ακολουθήσει το μουσικό πρόγραμμα μέχρι να..λαλήσουν τα κοκόρια!!

Σας περιμένουμε όλους στο Όνειρο για μια ονειρεμένη βραδιά!






Δεν υπάρχουν σχόλια: